Pole-show med publikum i baggrunden

Book poleshow til jeres event

Har I lyst til at skrue op for underholdningen til jeres fest eller event?

Vi kigger gerne forbi med et underholdende danse- og/eller poleshow, og vi tager både danserne og udstyret med, så I skal ikke tænke på andet end et sted, vi kan være.

Her er et par eksempler på events, som vi allerede har været ude til:

Biografpremiere | Girls Night Out | Aarhus Festuge |
Smukfest | North Side festival | Åbning af ny butik

Kontakt os for idéer til shows, information, priser og booking.

Poleshows og mere til

Vores dygtigere instruktører og elever kan give forskellige shows indenfor pole- og danseverdenen. Vi kommer desuden ofte ud og laver flere forskellige shows til samme event eller gentager et show flere gange i løbet af en aften. Du kan eksempelvis kombinere et poleshow med et teaseshow. Et almindeligt show varer ca. 3-4 minutter. Vi laver shows indenfor:

Poledance

Chairdance / TEASE

Burlesque

Poleshow

“Vi vil også være med”

Hvorfor bare kigge på, når man kan få lov til at være med?

Udover at booke poleshows er det også muligt at booke os ind til en workshop.

Til mange typer events er det oplagt for gæsterne at få lov til at prøve kræfter med pole’en selv. På den måde kombinerer vi poleshows med workshops, hvor vi løbende giver introduktioner til poledance og guider gæster og forbipasserende i begyndervenlige spins og tricks.

Det giver en rigtig god, interaktiv oplevelse og underholdning, som er særdeles populær til eksempelvis festivaller og festuge.

Leder du efter underholdning til polterabend? Læs meget mere om vores polterabends her.

Citat-tegn

Fantastisk oplevelse

“Vores træner, der kom ud, var enormt dygtig til at være i situationen, få os med på en rolig og anerkendende måde, så vi bare følte, at der var plads til at være os, plads til at grine og plads til at fejle. Tusind tak. Det var en virkelig god oplevelse.”

– Jacob

Jamen, er det ikke besværligt at komme ud med den polestang?

Nej, egentlig ikke. Som vært skal du blot sørge for, at vi har et sted, vi kan være, hvor der er nogenlunde fin plads rundt om og gerne et nogenlunde hårdt underlag. Hvis du booker chairdance, har vi brug for et hårdt underlag, og hvis du booker teaseshow kan vi sagtens danse på et blødt underlag. Til poleshows har vi to slags poles: en som sættes i spænd mellem gulv og loft, og en som kan stå frit under åben himmel. Tjek det ud her:

Pole-show med publikum i baggrunden

Show med loft

Hvis du har et loft, hvor der er mulighed for at sætte noget i spænd, så vil det være at foretrække. Det kræver blot, at der fra gulv til loft er et sted mellem 2,40 meter til 3,20 meter. Nu går du måske ikke og måler afstanden mellem dit gulv og loft til daglig? Så måske er det en hjælp at fortælle, at en typisk lofthøjde i et dansk hjem ligger omkring 2,5 meter. Er der en bærende bjælke eller et beton loft er det ikke noget problem, at sætte en pole op. Selvfølgelig også uden at ødelægge dit loft eller efterlade mærker.

poleshow

Show uden loft

Hvis du har højt til loftet eller ønsker et udendørs poleshow, så kommer vi forbi med vores transportable pole, som du kan se på billederne her. Vi kan sagtens selv sætte den op, men vi tager gerne imod lidt hjælp fra stærke personer til at bære den fra bilen til sin plads. Denne pole er 3 meter høj og bunden har en diameter på 2 meter. Den står mest stabilt på en fast underlag, men den kan også sagtens stå på en almindelig græsplæne. Vi har sågar engang haft den ude på en gyngende platform i Aarhus’ å.

Smagsprøve på poleshow

Et danse- eller poleshow er ikke et stripshow, som du måske kender det – eller forestiller dig det – fra en stripbar.

Poledance kan tage udgangspunkt i forskellige dansestilarter, såsom burlesque og moderne dans. Vi gør meget ud af musikvalg og kostumer og ofte knytter vi en historiefortælling til showet. Har du ønsker til et show, som fortæller en særlig historie? Så kontakt os, og lad os sammen designe et særligt show til lige præcis dit event.

Få en fornemmelse af, hvad du kan forvente af et poleshow i denne video, hvor søstrene Lisa Tran (ejer af Pole Academy) og Nanna Tran (instruktør hos Pole Academy) deltager i Danmarks største pole-konkurrence Danish Nationals.

Kontakt os og hør om ledige datoer

Tøv ikke med at kontakt os, hvis du sidder inde med spørgsmål. Vi tager gerne en snak om idéer til shows, praktisk information og booking.

Priserne på poleshow afhænger naturligvis af showets varighed og størrelse. Udfyld så meget du kan i kontaktformularen, og så skal vi nok vende tilbage med en god pris til netop dit danse- eller poleshow.

Birgitte
27. Oktober, 2020.
Helt fantastisk oplevelse 👏🏼👏🏼 Vi havde arrangeret polterabend og vi havde en fest!! Lisa er mega dygtig, professionel, sjov og virkelig god til at lære fra sig - kan kun anbefales👍🏻👍🏻👍🏻
Berit
31. August, 2020.
Helt perfekt sted til Polderabend - en rigtig god oplevelse
Ida Christensen
13. Juli, 2020.
Vi havde en helt vild god og sjov time i forbindelse med min søsters polterabend. Nem kommunikation hele vejen igennem. Der blev taget hensyn til gravide og musikønsker. Jeg kan kun anbefale stedet og den søde instruktør på dagen Lisa 😊
Karoline Spaniel
6. Juli, 2020.
Super fed oplevelse, hvor er dee plads til alle. Det var et niveau, hvor alle kunne være med. God, smilende instruktør, der havde tålmodighed til en krævende tøsepolterabend. Vi grinede fra start til slut. Tak for oplevelsen.
Frederikke S
6. Juli, 2020.
Virkelig en god oplevelse! Sød instruktør og højt humør
Nanna
7. April, 2020.
Et skønt miljø med et helt unikt personligt sammenhold og atmosfære. Instruktørerne er profesionelle og dygtige, og forstærker den gode stemning og en følelse af hjemlighed! Pole Academy kan varmt anbefales, hvis man er til alternativ træning hvor det sociale også er i fokus! Det bedste sted at træne pole i Aarhus!! Alle bedste anmeldelser herfra <33
Pole udøver
5. April, 2020.
Jeg er meget tilfreds med pole Academy. Der er fin plads på holdene, instruktørerne er utrolig dygtige, og stemingen i studiet er altid varm og positiv.
Maria Møller
30. Marts, 2020.
Skønt pole-studie, med en fantastisk energi.
Mette
29. Marts, 2020.
Pole academy er et fantastisk sted med skønne mennesker. Man får altid en bedre dag efter man har været der.