Illustration af danser

Dit dansestudie i Aarhus

Har du lyst til at komme i kontakt med dig selv og din krop? Vil du lære at udtrykke dig gennem dine bevægelser, samtidig med du glemmer alt om tid og sted og kun er til stede i nuet? Pole Academy er et dansestudie i Aarhus, hvor du finder forskellige stilarter inden for dans, som alle relaterer til poledance.

Men er poledance egentlig mest træning eller dans? Sandheden er, at det er begge dele, og endnu vigtigere så er det det, som du har lyst til, det skal være. Du kan selv vælge, om du vil fokusere på benhårde akrobatiske tricks i luften eller koreografi og bevægelser på gulvet. Besøg vores dansestudie, og lær at gå fra ”elefant til elegant”. Vi glæder os til at se dig!

dansestudie i Aarhus

Dansestudie med flere dansestilarter

Poledance er gennem årene blevet kombineret med adskillige forskellige dansestilarter. Du kender helt sikkert den sensuelle stil som tease, men man kan også sagtens vælge at kombinere poledance med en mere ekspressiv stil som moderne dans.

Udover styrketræning og smidighedstræning tilbyder vi derfor naturligvis også dans i vores dansestudie. Hos os finder du hold, som har fokus på sensualitet og som inkorporerer dansemoves fra eksempelvis tease, chairdance, burlesque og twerk. Samtidig tilbyder vi moderne dans, som oftest sammensættes til koreografi både med og uden polen.

I vores dansestudie danser vi ikke for andres skyld, men for vores egen. Derfor er det primære fokus altid på, at det skal føles rart og lækkert i din krop. Og hvis det gør det, så gør du det rigtigt.

For os er dans et pusterum fra hverdagen, fordi vi med det samme træder ind i nuet, mærker os selv og finder ind til vores feminine side. Vi har skabt et fællesskab, hvor der ikke findes fejl, og hvor vi altid hepper på hinanden. Vi kalder det også konceptdans og tilbydes af vores dygtige instruktør, som er uddannet inden for stripfitness.

Vores tilgang til dans

Hvis det føles godt, gør du det rigtigt

Lær at danse med disse hold

Du finder en bred vifte af hold, som lærer dig at danse både på en pole, en stol og på gulvet. Vi har holdtyper, der fokuserer på at komme i kontakt med sig selv evt. igennem sensuelle bevægelser, og vi har holdtyper, som fokuserer på at sammensætte en koreografi og eksempelvis gør dig klar til at lave et poleshow eller deltage i en pole-konkurrence. Læs mere om holdene her:

Tease

På vores populære tease-hold sammensætter vi lækre moves til en sensuel koreografi, hvor primært fokus altid er på, at det skal føles rart i din krop. Vi danser i bare tæer og skifter mellem at danse på gulvet og på en stol.

Heels

Kom med på vores heels-hold, og lær koreografi, som er designet til dans i høje hæle. På dette hold danser på både på gulvet og på polen, og vi anbefaler derfor, du har været på et pole-level-hold 5-7 gange før.

Koreografi

Lær at kombinere alle de fine tricks, du har lært på pole-holdene og de fine moves, du har lært på danse-holdene. Her bliver det hele sat sammen, og så er det, at pole bliver rigtig sjovt! På holdet danser vi både med og uden heels og på spin- og statisk pole.

Tre kvinder danser og laver teaseshow i lingeri

Polterabend i vores dansestudie?

Vi elsker at holde polterabends med dans i fokus. Selvom vi er et poledance-studie, så arrangerer vi ofte også polterabends, hvor danseøvelserne udelukkende foregår på gulvet og uden polen.

Skal jeres brud eller brudgom forkæles med en omgang sjov twerk, sensuel burlesque eller forførende lapdance, så er I kommet til det helt rigtige sted. Læs meget mere om polterabends her.

Start din danserejse her

Skal du være med i vores dansestudie – og dansefælleskab? Vi tilbyder prøvetimer til 50 kr., hvor du får mulighed for at møde os og mærke stemningen i studiet, inden du melder dig ind. Læs mere om priser og medlemskaber herunder. Vi glæder os til at danse med dig!